loading

To spletno stran (“Stran”) v imenu skupine povezanih družb, ki v Evropi prodajajo vozila znamke Opel (“Opel”), upravlja Carussel Group (CDM eStratégiai Kft., (Carussel), Lajos ulica 28-32.,1023 Budimpešta, Madžarska.).


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani
Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih Opel spletnih strani ali do spletnih strani naših trgovcev, pooblaščenih serviserjev, drugih pridruženih družb ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih strani Opla ali tretjih oseb, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Obveščamo vas, da Opel ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij
Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij o naših izdelkih in storitvah, v datotekah z dnevniki na vašem računalniku samodejno zbiramo in shranjujemo informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Te podatke uporabljamo za učinkovito upravljanje Strani, da izvemo več o vedenju naših uporabnikov po vsej Strani, da analiziramo trende in da zberemo demografske podatke o naših uporabnikih na celovit način. Zbrani podatki se lahko uporabijo za naše tržne in oglaševalske storitve ter za komunikacijo (na primer optimizacijo in izboljšanje uporabniških izkušenj, ki zagotavlja bolj privlačne ponudbe in storitve).

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Spremembe naše politike zasebnosti
Vse bodoče spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na tej strani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

4. Blagovna znamka in avtorske pravice
Vse avtorske pravice so pridržane. Vsa besedila, slike, grafike, animacije, videoposnetki, glasba in drugi materiali na tej spletni strani se ne smejo reproducirati, distribuirati, spreminjati ali objavljati na drugih spletnih straneh brez izrecnega pisnega dovoljenja.

5. Blagovna znamka
Znamke, ki se pojavljajo na tej spletni strani, vključno z, vendar ne omejeno na: Opel Automobile GmbH, s sedežem v Rüsselsheimu, Nemčija in Vauxhall, s sedežem v Lutonu, Velika Britanija ter njihovimi logotipi, emblemi, slogani in imeni modelov vozil ter modeli karoserij so blagovne znamke in/ali storitvene znamke družbe Opel Automobile GmbH in PSA Automobiles SA, njenih hčerinskih družb, podružnic ali podeljevalcev licenc.

Na vrh