loading

*Večina storitev bo predvidoma na voljo spomladi 2020.

OPLOVE STORITVE ZA ELEKTRIČNA VOZILA.

Vaš električni Opel vključuje popolno ponudbo koristnih e-storitev. Prisluhnili smo, kakšne so izkušnje lastnikov električnih avtomobilov. Nato smo temeljito razmislili. O vsem in iz različnih zornih kotov. Znova in znova. Na teh temeljih smo zagotovili paleto resnično uporabnih in povezanih storitev, s katerimi je e-mobilnost preprosta in zabavna.

 

ZASEBNE POLNILNICE

Nudimo široko izbiro rešitev za polnjenje doma in v službi.
❯ ODKRIJTE VEČ
X

POLNJENJE DOMA IN V SLUŽBI – BREZ STRESA.

V povprečju dnevno prevozimo samo 60 km. Za to razdaljo lahko baterijo dovolj napolnimo čez noč prek standardne gospodinjske električne vtičnice (2,3 kW). Bi radi polnili do trikrat hitreje? Potem namestite domačo polnilno postajo (AC Wallbox) z izmeničnim tokom. Zmogljivejši modeli zasebnih polnilnih postaj so opremljeni z merilniki porabe, da lahko spremljate porabo elektrike, ko vozilo polnite doma.

Polnjenje z zasebno polnilno postajo doma.

Zasebno polnilno postajo lahko namestite doma ali v službi ter v samostojnih zgradbah ali stanovanjskih blokih, če imate ustrezno lokalno dovoljenje. V skladu z Evropsko direktivo lahko namestite zasebno rešitev za polnjenje, zato bi morali biti pridobivanje dovoljenja relativno preprosto.

Vaš trgovec z vozili Opel vam bo predlagal paket za polnjenje, ki je najprimernejši glede na vašo uporabo, vrsto baterije in doseg vozila. Vaš trgovec vas bo napotil na diagnostični servis, ki bo ocenil vse zahteve glede električnih instalacij.

Naš nasvet: če ste v dvomih, ali se bo nakup zasebne polnilne postaje dolgoročno izplačal, je morda univerzalni polnilni kabel boljša rešitev. Omogoča hitrejši tok polnjenja in deluje povsod: z običajnimi vtičnicami doma in z javnimi polnilnimi postajami.

 

JAVNE POLNILNICE

Ostanite prilagodljivi tudi na poti: Oplov načrt javnih polnilnic s storitvami Free2Move vam zagotavlja dostop do obsežnega omrežja polnilnic po vsej Evropi.
❯ ODKRIJTE VEČ
 

PLANER POTI1.

Zbogom, skrb glede dosega. Pozdravljen, planer poti, spletna in mobilna storitev, ki olajša e-potovanja.

 

TRENING E-MOBILNOSTI

Trening e-mobilnosti vas nauči, kako si zagotovite kar največji doseg in prihranite ter vam omogoča, da svoje napredovanje primerjate z drugimi uporabniki.
❯ ODKRIJTE VEČ
X

TRENING E-MOBILNOSTI: PREPROSTO IN ZABAVNO.

Odkrijte, kako lahko z vožnjo varčujete. Možnosti treninga e-mobilnosti Opel Connect:

  • Napotki za vožnjo, ki vam bodo pomagali do maksimalnega dosega vašega električnega vozila
  • Sprotni statistični podatki o vožnji
  • Prejemanje opozoril o stanju napolnjenosti vozila na pametnem telefonu
  • Vaša uspešnost v primerjavi z drugimi vozniki.
 

FUNKCIJE NA DALJAVO

Bi radi spremenili načrt polnjenja baterije, ogreli svoj avto ali ga ohladili? Uporabite svoj pametni telefon!
❯ ODKRIJTE VEČ
X

VSE TO LAHKO NAREDITE OD DALEČ.

Oplove storitve omogočajo osupljivo daljinsko upravljanje vašega električnega vozila z nekaj preprostimi dotiki na pametnem telefonu:

  • Preverjanje napolnjenosti baterije na daljavo: poglejte, koliko energije ima baterija in za približno koliko kilometrov zadošča
  • Upravljanje polnjenja na daljavo: načrtujte urnik polnjenja in izkoristite obdobja, ko je elektrika cenejša. Poglejte, čez koliko časa bo baterija povsem napolnjena in si zagotovite ustrezna obvestila.
  • Uravnavanje temperature na daljavo: temperaturo v notranjosti vozila in baterijo lahko nadzirate in upravljate že pred vožnjo. Uporabno v zimskem mrazu in poletni vročini ter za optimalen doseg.

Za še več povezanih storitev kliknite tukaj.

POGODBE ZA SERVISIRANJE ELEKTRIČNIH VOZIL

Motor električnega vozila ima manj premičnih delov kot motor z notranjim zgorevanjem, to pa pomeni nižje stroške servisiranja. Pogodbe za servisiranje Opel FlexCare zagotavljajo strokovno, za e-vozila specifično nego in odlično vrednost.

 

GARANCIJA ZA BATERIJO

Za vsa naša električna vozila velja osemletna garancija/garancija do 160.000 km za vsaj 70-% kapaciteto baterije po tem času/razdalji v primerjavi z originalno kapaciteto polnjenja. Naše certificiranje kapacitete baterije potrdi kapaciteto polnjenja baterije vozila in vam pomaga doseči višjo ceno pri prodaji vozila.

KLICNI CENTER ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Naši klicni centri so osredotočeni na vprašanja lastnikov baterijskih električnih vozil (BEV) in priključnih hibridnih električnih vozil (PHEV). Posebej usposobljeno osebje zagotavlja tehnično pomoč in napotke o lokacijah polnilnic, servisiranju in vzdrževanju.

POMOČ NA CESTI 24/7

Pomoč na cesti je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu v vseh sodelujočih evropskih državah (seznam sodelujočih držav najdete tukaj). Vključen je pregled trgovcev Groupe PSA s polnilnimi postajami, v primeru okvare pa je zagotovljena vleka/prevoz samo k pooblaščenim serviserjem.

PREIZKUSITE NAŠE ELEKTRIČNE AVTOMOBILE.

Na vrh